Jouw plek

Wat maakt Peters – zorgt zo uniek?

We zijn uniek en onderscheidend doordat we kleinschalig werken in het buitengebied. Hier heerst een rustige en prettige sfeer om in te springen op de behoeftes en mogelijkheden van onze cliënten en hun specifieke hulp vraag.

Je mag jezelf zijn

Bij de Peters – zorgt hebben we een breed aanbod van activiteiten. Zo kun jij samen met ons ontdekken wat je leuk vindt om te doen, wat je kunt en wilt leren en hoe we er samen voor zorgen dat jij een waardevolle invulling hebt van jouw dag. Lees hiernaast maar eens wat je nu allemaal kunt doen bij Peters – zorgt:

Activiteiten

Wij hebben een aantal paarden die natuurlijk ook verzorging nodig hebben, lijkt het je leuk om met deze dieren te werken? Dan is ons buitenteam echt iets voor jou. Je maakt bijvoorbeeld de stallen schoon en voorziet de paarden van schoon stro, water en brokken. Ook moeten ze van tijd tot tijd geborsteld worden.

Houd jij van allerlei dieren en wil je graag helpen deze dieren te verzorgen? Dan is het buitenteam zeker iets voor jou. Zo help je mee bij het verzorgen van de kippen en de andere dieren. Ook zorgt het buitenteam ervoor dat afval netjes verwerkt wordt zodat het weer opnieuw gebruikt kan worden.

Houd jij van buitenwerken en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is het buitenteam iets voor jou. Het buitenteam zorgt ervoor dat de tuinen netjes blijven en dat we klusjes doen om de gebouwen netjes te houden. Ook help je mee in de groentetuinen.

Wil je graag met je handen werken? Dan mag je in onze werkplaats aan de slag! Je kunt hier met allerlei materialen aan het werk om iets moois te maken of om iets te repareren.

Werken in een fietsen werkplaats. Maar klanten kunnen hier hun fiets ook laten maken door Peters-zorgt. Ook kan u hier een 2de hands fiets kopen. (0648158151)

Er is een kleine 2de hands kleding winkel.

Welke activiteiten zijn hier voor de cliënten:

  • Kleding sorteren
  • Kleding herstellen/naaien
  • Kleding wassen en strijken
  • Koffie en thee zetten en schenken
  • Taart bakken.
  • Klanten helpen
  • Catering hapjes maken

Ook voor de knutselaars is er plek!

Wij helpen jou graag bij het ontdekken van jouw talenten die je vervolgens kunt inzetten in een breed aanbod van activiteiten. Of het nou gericht is op dagbesteding of toeleiding naar werk, bij Peters – zorgt is plek voor jou!