Wie wij zijn

Wij zijn Ruth en Renè Peters. Beide gediplomeerd pedagogisch medewerkers met jarenlange ervaring in de begeleiding en verzorging van jongeren en volwassenen met diverse hulpvragen.

Sinds augustus 2012 zijn wij van start gegaan met onze droom. Het creëren van een fijne dagbesteding plek voor jong en oud.

Een plek waar je mag zijn en vooral jezelf mag zijn.
Daarnaast geven wij ook ambulante begeleiding.

Waarom Peters zorgt?

Hobby dieren

Onze gasten kunnen actief meehelpen met de verzorging van paarden en andere hobbydieren.

Begeleiding

Wij richten ons op zowel jongeren als volwassenen met een psychisch- sociale, lichamelijke en / of verstandelijke beperking. w.o. autisme en / of aanverwante stoornissen. Mensen met een visuele beperking of verslavingsproblematiek.

Natuur

De mooie, rustige ligging van de boerderij en de ontspannen werksfeer zorgen voor een veilig klimaat waarin onze gasten zich snel thuis zullen voelen.

Jezelf Zijn

Wij zijn kleinschalig dus is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en sociale omgang. Maar ook om jezelf te zijn.

Woonlocatie ‘De Weite’

24-uur wonen bij Peters-Zorgt. Ook dat bieden we! En wel aan de Weitemansweg 32 te Geesteren. Een woonboerderij die een woonplek biedt aan 5 cliënten. De trefwoorden die horen bij wonen op “de Weite” zijn:

Een landelijke omgeving, rust, met de ritmes van de seizoenen en de dag, huiselijk, vanuit de gezinsgedachte, gewoon, met respect, samen en lekker op jezelf.

Voldoende professionals  om je te ondersteunen en begeleiden. Altijd iemand waarop je terug kunt vallen, in een ongedwongen sfeer.

Aanvraag

Heb je interesse dan is Peters | zorgt er voor jou! Vraag meer informatie aan.

aanvragen